Truckrun 2023

zaterdag 24 juni 2023

Truckshow

zondag 25 juni 2023

Na 3 jaar geen Truckrun te hebben mogen en kunnen organiseren (Corona en dergelijke) zijn wij blij jullie te mogen melden dat wij in juni 2023 weer een Truckrun gaan organiseren voor de gehandicapten en kinderen uit de Gemeente Leudal en omgeving.

De Truckrun zal plaats vinden op zaterdag 24 juni 2023
Locatie : Café – Restaurant – Zaal De Molshoof te Kelpen-Oler. (Deze locatie is bij vele chauffeurs bekend).

Informatie Truckrun

De Run zal beginnen om ongeveer 12.15 / 12.30 uur en duurt ongeveer 2,5 tot 3,5 uur en zal via de Gemeenten Leudal en Maasgouw gereden worden.

Op zaterdagavond staat er een gezellige feestavond gepland met de Live Band “From USA” en Feest DJ Mario Doria van GL-Express Drive In Show.
De avond is voor iedereen toegankelijk en entree is gratis.

Informatie Truckshow

De Truckshow is op zondag 25 juni en in de middag is er een optreden van onze collega chauffeur Mike Kanders.
Mike weet van elk optreden een groot feest te maken. Dus maken jullie je borst maar nat. Er is geen feest, als Mike niet is geweest.

Locatie op het terrein van De Molshoof.

De werkgroep is reeds hard bezig om een geweldig evenement op touw te zetten en voor de Truckshow zijn mooie prijzen te winnen. Hiervan houden we jullie nog op de hoogte.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor voor dit evenement is Ron van Heur Internationaal Transport te Kelpen-Oler.

Ron, hartelijk dank voor het vertrouwen in ons, namens Stichting Chauffeursclub Neet Janke Mer Planke.

Ron van Heur Internationaal transport

Ondersteuning

We hebben in de arm genomen Vestri Event Support die ons gaan ondersteunen met dit evenement.
De Heren Lars Vestjens en Luuk Stribos zijn bekend met diverse evenementen.

Verkeersregelaars

Voor de Truckrun Leudal op zaterdag 24 juni zijn we nog opzoek naar (evenementen) verkeersregelaars.
Het liefst in het bezit van een motor, welke willen helpen met het begeleiden van de run.

Zondag 25 juni zal de Truckshow plaats vinden.
Voor de uitloop hebben we enkele verkeersregelaars nodig.

Stichting NJMP - verkeersregelaars truckrun gezocht

Wil je onze stichting sponsoren?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!